diumenge, 31 d’agost del 2014

Un pitet davantal molt dolç...

Aquest és el segon pitet davantal reversible que he fet per la Joana, però aquest per una cara és de tovallola. Encara no sé quin serà més pràctic!
Tant les robes com el biaix són de cotó. La cinta al biaix és de color cru (blanc natural) amb cors vermells. Tot un encert trobat per internet! Els cors de la tovallola són de feltre de llana i els he aplicat amb la màquina de cosir amb punt recte. Tots els aplicats de cotó els he cosit amb el punt de festó de la màquina de cosir. 
 És un pitet molt maco de fer. Ara em queda saber si és pràctic!

divendres, 29 d’agost del 2014

Bosses per les mini mudes de la Joana!

Sempre m'han semblat molt útils les bosses per desar les mudes ordenadament. I la Joana no podia ser menys. Les bosses són petitetes així que el dia que no serveixin per les mudes, serviran per altres coses.
Totes les robes són de cotó. Les estampades són les Ring a Roses de Gütermann. Les he aplicat amb el punt de festó de la màquina de cosir. Tots els ulls són botons de pasta. Els botons tipus "snaps" són de plàstic.
El patró de la bossa tipus sobre, és molt senzill de realitzar. Un projecte apte per qualsevol principiant!

Sac de dormir amb gat taronja!

Aquest és el primer sac de dormir que he fet per la Joana i espero que no serà l'últim. És un projecte molt gratificat de fer i gens difícil.
Tot el material utilitzat és 100% cotó, inclús la boata. La combinació de robes les havia fet servir per una bossa i tenia moltes ganes de repetir-la per fer un sac de dormir. El gat taroja va venir després. Li dóna el toc divertit i desenfadat que volia per aquest projecte.
El gat l'he aplicat amb el punt de festó de la màquina de cosir.

Si us animeu a fer el projecte, podeu trobar els patrons al llibre d'Astrid Le Provost Intemporels pour bébés. Modèles et patrons de 0 à 3 ans. Jo vaig comprar el llibre a Amazon.

amazon.es
Us recomano i molt el llibre!

Un conill i un gat pels bessons Guim i Nil

Aquest és un encàrrec que una amiga em va fer per uns bessons: uns ninots senzills però personalitzats.

Per fer-los he utilitzat diversos materials: feltre, roba de punt, vellut i roba de cotó.
Per embolicar-ho vaig triar aquest sobres kraft, tancats amb la màquina de cosir. La granota li dóna el toc divertit i l'etiqueta personalitza el paquet: de qui és i per a qui és.

Gracis família Tur Mayans pel vostre encàrrec!

dilluns, 11 d’agost del 2014

Pitet Davantal amb ocellets

Aquest és el meu primer pitet davantal reversible. Aquest l'he fet sense tovallola. Per tots dos costats és de cotó 100%. Són les robes "Ring a Roses" de Gütermann. Les robes dels aplicats també són de cotó i les he aplicat amb el punt de festó de la màquina de cosir.
El resultat m'ha agradat moltíssim! Ja en tinc un altre cosit...

dilluns, 4 d’agost del 2014

Canaló! o arrullo amb castellà...

La primera cosa que vaig cosir en saber que estava embarassada va ser aquest arrullo. Jo n'he fet una traducció molt personal al català: canaló. Avui he vist que hi ha qui en diu simplement embolcall. Però a mi m'agrada canaló!
L'he fet amb una loneta de cotó de l'Ikea i amb forro polar. El forro polar és de poliester. Ara ja n'he trobat un que un 80% és de cotó i el 20% restant de poliester.
cosespetites formentera

Jo he modificat una mica el patró: he allargat i arrodonit una mica la zona del cap. Ja veurem si ha estat o no una bona idea!

El patró del canaló l'he extret del llibre de Lotta Jansdotter, Simple Sewing for Baby: 24 Easy Projects for Newborns to Toddlers


 El podeu fullejar a l'Amazon de UK.
Amazon UK
 És un  projecte molt fàcil de fer. Molt recomanable!